Frequently asked questions

Hoe kunnen ZIRRUZ wielen zo hoog van kwaliteit en naar verhouding niet duur zijn?

ZIRRUZ is van mening dat carbon wielen voor iedereen binnen handbereik moeten zijn. De fabricage van goede carbon wielen is grotendeels handwerk, bijgevolg tijdrovend en dus prijzig. Helemaal als je zoals ZIRRUZ gebruikt maakt van hoogwaardige componenten. Dit maakt dat goede, degelijke carbon wielen nooit echt goedkoop zullen zijn.

Door bewuste keuzes te maken gedurende het hele proces kunnen de kosten wel worden beperkt. Er worden geen compromissen gesloten als het gaat om kwaliteit en veiligheid van onze producten of onze  klanten! De winst wordt gehaald uit het efficiënt (lean) maken van het gehele proces. Zowel in de productiefase als in alles wat er volgt tot de wielen bij u aan de deur worden afgeleverd.

Een belangrijk gegeven hierin is dat alle tussenpersonen zijn weggehaald (we cut out the middlemen)! Geen vertegenwoordigers noch importeur. Wij hebben direct contact met onze fabriek en leveren meteen door aan u!

Niet alleen blijft zo de consumentenprijs laag maar is een efficiente levering en goede garantie-afhandeling hier ook door verzekerd.

Zo ook worden geen grote bedragen uitgegeven aan marketing. Dit zou je alleen maar terug zien in een hogere consumentenprijs. ZIRRUZ gaat voor tevreden klanten en de mond-op-mond reklame die hier uit volgt. Onze marketing bent u!

Het resultaat van dit alles zijn mooie, kwalitatief hoogwaardige wielen maar voor een net wat lagere prijs.